Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος - Θέλει περισσότερα από 200.000 ευρώ - iefimerida.gr

Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος - Θέλει περισσότερα από 200.000 ευρώ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της κίνηση για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε η ΑΕΚ όμως βρήκε την πόρτα του Πανιωνίου κλειστή.

Την προσπάθεια ενίσχυσης της επιθετικής της γραμμής ξεκίνησε η ΑΕΚ όμως η πρώτη πρότασή της προς τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ απορρίφθηκε.

Οπως αναφέρει το gazzeta.gr, η ομάδα της Νέας Σμύρνης είπε όχι στις 200.000 ευρώ των κιτρινόμαυρων αφού θεωρεί το ποσό ιδιαίτερα μικρό συγκριτικά με τις απαιτήσεις που έχει για την πώληση του Ιρανού επιθετικού.

Η ρήτρα του Ανσαριφάρντ είναι αρκετά υψηλότερη όμως μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως ο παίκτης θα πουληθεί τον Ιανουάριο αφού το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να αποχώρησει ελεύθερος για όποια ομάδα θέλει χωρίς να βάλει χρήματα στο ταμείο του ο σύλλογος στον οποίο ανήκει.

Το όνομα του Ανσαριφάρντ είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσει όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση από το εξωτερικό για τον 26χρονο άσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καριμ ανσαριφαρντ Πανιώνιος αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ