Χρυσόγονος: Επρεπε να γίνει συνεννόηση με τους δανειστές για το βοήθημα προς τους συνταξιούχους - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Επρεπε να γίνει συνεννόηση με τους δανειστές για το βοήθημα προς τους συνταξιούχους

Φωτογραφία:SOOC/ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να συνεννοηθεί με τους δανειστές για τις έκτακτες παροχές, δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, αν και εκτίμησε ότι δεν παραβιάζουν τη συμφωνία.

«Επρεπε να είχε γίνει μια συνεννόηση με τους δανειστές και ότι ένα ποσό θα μπορούσε να δοθεί σε άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο βοήθημα προς τους συνταξιούχους, μιλώντας στο «Ε».

Παράλληλα, τόνισε ότι η παροχή αυτή «δεν οδηγεί σε παραβίαση της συμφωνίας με τους δανειστές και ούτε σε εκτροχιασμό της συμφωνίας».

Ακόμη, ο κ. Χρυσόγονος υπογράμμισε ότι όσο νωρίτερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο, γιατί όπως προειδοποίησε «από την 1η Ιανουαρίου η Ελλάδα μπαίνει σε επικίνδυνη στροφή». Ο ευρωβουλευτής εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο.

«Το καλοκαίρι του 2018 τελειώνουν οι δόσεις. Η θα καταφέρουμε να βγούμε στις αγορές ή η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δραματική για την χώρα μας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ