«Black Eye Friday»: Αλλη μια ευκαιρία για να μεθύσουν οι Βρετανοί -Τσακωμοί και λιποθυμίες στους δρόμους [εικόνες] - iefimerida.gr

«Black Eye Friday»: Αλλη μια ευκαιρία για να μεθύσουν οι Βρετανοί -Τσακωμοί και λιποθυμίες στους δρόμους [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζουν με όλες τις τιμές την τελευταία Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα, με την «Black Eye Friday» να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς νύχτες της χώρας.

Αυτή τη νύχτα διοργανώνονται τα πάρτι γραφείων, με τις παμπ να γεμίζουν και τους εργαζόμενους να πίνουν. Η εορταστική ευθυμία γρήγορα μετατρέπεται σε χάος στους δρόμους των πόλεων. Αυτή την «Black Eye Friday», στο Λίβερπουλ με νεαρούς να τσακώνονται μέσα στη μέση του δρόμου, την ώρα που άλλοι έκαναν εμετό ή κοιμόντουσαν στα πεζοδρόμια. Στο Κάρντιφ, από την άλλη πλευρά, άνδρες αποφάσισαν πως έπρεπε να πηδήξουν σε κάδο γεμάτο απορρίμματα.

«Black Eye Friday»: Αλλη μια ευκαιρία για να μεθύσουν οι Βρετανοί -Τσακωμοί και λιποθυμίες στους δρόμους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την συγκεκριμένη Παρασκευή, ασθενοφόρα με προσωπικό και η αστυνομία βρίσκεται σε κάθε γωνιά των πόλεων για να επέμβουν όποτε χρειάζεται. Μάλιστα, θεωρείται μία από τις πιο πολυάσχολες ημέρες για τα ασθενοφόρα.

Η Υπηρεσία London Ambulance προειδοποίησε τους γλεντζέδες πως «η μέθη δεν είναι παιχνίδι», με τις αρχές να εκτιμούν πως κατά μέσο όρο ελέγχονται 900 περιστατικά, που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zac Ella (@zacella) στις Δεκ 17, 2016, 7:22πμ PST

«Black Eye Friday»: Αλλη μια ευκαιρία για να μεθύσουν οι Βρετανοί -Τσακωμοί και λιποθυμίες στους δρόμους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olipipe (@the_olipipe) στις Δεκ 16, 2016, 1:17μμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Troy Hanna (@thanna100) στις Δεκ 16, 2016, 4:55πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Eye Friday αλκοόλ Ηνωμένο Βασίλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ