Χρυσοχοΐδης: Σύμφωνο σιωπής πάνω στα συντρίμια η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Σύμφωνο σιωπής πάνω στα συντρίμια η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ

Χρυσοχοΐδης: Σύμφωνο σιωπής πάνω στα συντρίμια η διαρχία στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθαρές κουβέντες και καθαρές λύσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ζητά από τον Γιώργο Παπανδρέου ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τον καλεί να σταματήσει να ροκανίζει τον χρόνο.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτηρίζει «σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμια» το ενδεχόμενο, που ακούγεται ως σενάριο, να οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ σε διαρχία, δηλαδή να έχει άλλον πρόεδρο και άλλον υποψήφιο πρωθυπουργό. Ο υπουργός Ανάπτυξης ζητά να τηρηθεί το καταστατικό και εκλογή νέου προέδρου να γίνει άμεσα από τη βάση, χωρίς να αποκλείει την υποψηφιότητα και του Γιώργου Παπανδρέου. Οπως λέει χαρακτηριστικά, όμως, δεν μπορεί να περιφρονηθούν οι πολίτες που θέλουν να επιλέξουν άλλον αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του πρώην πρωθυπουργού για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι άργησε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί στο Μνημόνιο. «Οφείλαμε να έχουμε αντιληφθεί γρηγορότερα το μέγεθος της καταστροφής που είχε προκαλέσει στην οικονονμία η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δράσουμε χωρίς καθυστέρηση», λέει χαρακτηριστικά και επαναλαμβάνει όσα έχει πει, τον τελευταίο καιρό, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έπρεπε να είχε κάνει «το παν για να αποφύγουμε το Μνημόνιο». Όπως τονίζει, «έπρεπε να είχαμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα την επόμενη των εκλογών, τον Οκτώβριο του 2009».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ