Κουρουμπλής: Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στήριξε το κοινωνικό μέρισμα Σαμαρά - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στήριξε το κοινωνικό μέρισμα Σαμαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ψίχουλα» χαρακτήρισε το επίδομα στους συνταξιούχους, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως ξεκαθάρισε όμως πρόκειται για παροχή η οποία βρίσκεται στη δικαιοδοσία της κυβέρνησης. «Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαμε σε έναν συμβιβασμό πρέπει να τους λέμε σε όλα ναι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής. «Εχει σπάσει το μέτωπο της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που έχει συμφωνήσει», συνέχισε θέλοντας να εξηγήσει τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα ο υπουργός προχώρησε σε μία αυτοκριτική και χαρακτήρισε λάθος του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι δεν στήριξε το κοινωνικό μέρισμα του Αντώνη Σαμαρά. «Από τα λάθη μας να αποκτούμε μια ωριμότητα, να βρίσκουμε τον κοινό τόπο», τόνισε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε: «Μπήκαμε μέσα στη φωτιά και ο λαός θα μας κρίνει στο τέλος της τετραετίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ