H Ρώμη παίρνει το βραβείο χειρότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου -Εξαλλοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

H Ρώμη παίρνει το βραβείο χειρότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου -Εξαλλοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και καθώς οι περισσότερες πόλεις ανά τον κόσμο βάζουν τα γιορτινά τους, οι κάτοικοι της Ρώμης έδωσαν στην πόλη τους (και στην δήμαρχο) το βραβείο για το πιο άσχημο δέντρο.

Συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία της Βενέτσια έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι θεωρούν πως ο στολισμός είναι υπερβολικά φτωχός.

H Ρώμη παίρνει το βραβείο χειρότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου -Εξαλλοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το δέντρο φωτίστηκε την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την οποία πολλοί Ιταλοί θεωρούν ως την ημέρα έναρξης των διακοπών.

A photo posted by Daniela Ciliento (@danielaciliento) on Dec 16, 2016 at 1:07am PST

Η δήμαρχος, λοιπόν, κάλεσε τις οικογένειες και τα παιδιά να κάνουν αντίστροφη μέτρηση και εκεί επικράτησε... αμηχανία, καθώς όλοι κοιτούσαν το δέντρο με μία απόστροφή, σύμφωνα με την The Local.

H Ρώμη παίρνει το βραβείο χειρότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου -Εξαλλοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο Διαδίκτυο, μάλιστα, ανέβηκε και βίντεο που συνέκριναν το δέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας με άλλες «ανταγωνίστριες» πόλεις όπως το Τορίνο, το Μιλάνο και η Νάπολη. «Θα ήταν καλύτερο να μην είχατε βάλει τίποτα αντί για αυτόν τον τρόμο. Και μετά αναρωτιέστε γιατί οι τουριστές δεν επιλέγουν τη Ρώμη» ήταν ένα από τα μηνύματα στο Facebook.

Πάντως, σε αντίθεση με την Ρώμη, το Μιλάνο έβαλε 5.000 λαμπάκια στο δέντρο του, το οποίο στολίστηκε από κοσμήματα γνωστής εταιρίας και κέρδισε και πάλι όλες τις εντυπώσεις.

A photo posted by Massimo De Andreis (@massimodeandreis_arch) on Dec 15, 2016 at 1:45pm PST

Μετά τις αντιδράσεις η Ράτζι υποχρεώθηκε να απαντήσει προσθέτοντας στο δέντρο ένα αστέρι στην κορυφή και περισσότερα λαμπιόνια. Ωστόσο κι αυτή η κίνησή της σχολιάστηκε, με τους περισσότερους να λένε πως από το πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη, τώρα έχουμε ένα σαν όλα τα άλλα.

H Ρώμη παίρνει το βραβείο χειρότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου -Εξαλλοι οι κάτοικοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

A photo posted by HuffPostItalia (@huffpostitalia) on Dec 15, 2016 at 3:50pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δέντρο Ρώμη κάτοικοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ