Νίκη 8άδας ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε απόψε - iefimerida.gr

Νίκη 8άδας ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με την οποία θα διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της 8άδας στην Euroleague θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σε μια ακόμη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ (21:45, Novasports 2).

Χωρίς πολλά περιθώρια λάθους, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη φτάνοντας το ποσοστό του στο 7-5.

Το τριφύλλι με νίκη κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην 8άδα του ομίλου ενώ θα βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει ακόμη και ένα εισιτήριο στην πρώτη τετράδα.

Ο ενθουσιασμός από την απόκτηση του Τζεντίλε καλά κρατεί ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ ανησυχεί για τον τραυματισμό του Ρίβερς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσει εκτός μάχης απόψε.

Από την πλευρά της η Φενέρ βρίσκεται ήδη στο 8-3 και στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας σαφώς περισσότερα περιθώρια για ήττα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παρουσιαστεί χαλαρή στο ΟΑΚΑ.

Ο Ομπράντοβιτς μετράει μόνο ήττες στις τρεις επισκέψεις του στη Αθήνα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ενώ οι πράσινοι έχουν υπέρ τους τη συνολική παράδοση με τους Τούρκους μετρώντας 13 νίκες σε σύνολο 20 αναμετρήσεων.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσέ ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ