Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Πρίντεζη - Φοβούνται τα χειρότερα - iefimerida.gr

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Πρίντεζη - Φοβούνται τα χειρότερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό εν αναμονή των εξετάσεων που θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει το γόνατο του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο τραυματισμός του στο εκτός έδρας ματς με την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, προκαλεί πονοκέφαλο στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη συνδέσμων, τα μηνύματα την επομένη του τραυματισμού δείχνουν να είναι πιο αισιόδοξα καθώς το γεγονός πως δεν πρήστηκε το πόδι του Έλληνα άσου, ίσως αφήνει κάποιες ελπίδες για να έχει αποφευχθεί ο χειρότερος δυνατός τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η κατάσταση με την υγεία του Πρίντεζη θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της ομάδας στη Ελλάδα όταν και θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης.

Η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να αισιοδοξούν πως ο Πρίντεζης θα έχει αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ