Υποψήφιος για Οσκαρ ο Δημήτρης Σειρηνάκης - iefimerida.gr

Υποψήφιος για Οσκαρ ο Δημήτρης Σειρηνάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεκδικητής για το αντίστοιχο βραβείο Οσκαρ στις ταινίες που εξειδικεύεται είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Πρόκειται για τα βραβεία AVN Awards 2017, κινηματογραφικά βραβεία των Sex Porn Films στα οποία ο Ελληνας δημιουργός βρίσκεται ανάμεσα στους έξι φιναλίστ.

Η βραδιά απονομής ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου στο «Nominees Hotel» στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, ο έλληνας σκηνοθέτης έχει προταθεί για να διεκδικήσει βραβείο σε έξι κατηγορίες, με πολύ ισχυρούς Αμερικανούς δημιουργούς.

O κ. Σειρηνάκης διεκδικεί Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία «Η Άρτεμις σε swinger party» και καλύτερης ταινίας για το «Η Άρτεμις σε swinger party», «Ο Δράκος και η 19χρονη Στέλλα», Όσκαρ καλύτερης σειράς για το «Sirina Sex School – Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Sirina», καλύτερης ερωτικής σκηνής για το «Η Άρτεμις σε swinger party» και βραβείο καλύτερης περφόρμερ της χρονιάς με υποψήφια την Amirah Adara.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ