Σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό - Σε ρόστερ και διοικητικές θέσεις - iefimerida.gr

Σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό - Σε ρόστερ και διοικητικές θέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό ήταν δεδομένα μια σπουδαία επιτυχία, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε ωστόσο είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες θα δουν τη πόρτα της εξόδου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου. Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές έχουν διαμορφωθεί συνθήκες αποχώρησης.

Ιβανόφ και Λεντέσμα πολύ δύσκολα θα δουν ξανά 11άδα και το πιθαότερο είναι πως θα αποχωρήσουν από το τριφύλλι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ατάκα άλλωστε του Ουζουνίδη «Καλύτερα να παίζου νέα παιδιά», δείχνει ξεκάθαρα πως από ορισμένους ξένους παίκτες είχε πολλά παράπονα.

Δεν αποκλείεται πάντως στην ίδια λίστα να βρίσκονται αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρά τις αρκετές ευκαιρίες που πήραν και με τον Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία, δεν δικαίωσαν με τις εμφανίσεις τους την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους.

Αλλαγές όμως έρχονται και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον σύλλογο ενώ τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση σε Έλληνες που γνωρίζουν πολύ καλά τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ