Ηράκλειο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, όταν ξαφνικά οι περαστικοί άκουσαν τις εκκλήσεις μίας γυναίκας για βοήθεια.

Προσπαθώντας να εντοπίσουν το σημείο από το οποίο προέρχονταν οι εκκλήσεις συνειδητοποίησαν ότι οι φωνές ακούγονταν μέσα από τον κόκκινο κάδο που έχει τοποθετηθεί εκεί για την ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών!

Όσοι έσπευσαν είδαν μια νεαρή Ρομά να έχει εγκλωβιστεί μέσα στον κάδο και να προσπαθεί μάταια να βγει από αυτόν, καθώς το σχετικό άνοιγμα είναι μεν εύκολο από την εξωτερική πλευρά αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν είσαι μέσα!

Τελικά, με τη συνδρομή κάποιων πολιτών η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δικαιολόγησε το πάθημά της λέγοντας ότι βρέθηκε εντός του κάδου στην προσπάθειά της να εντοπίσει το χαμένο κινητό της τηλέφωνο.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Ρομά κάδος ανακύκλωσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ