Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε και από την Σπάρτη (0-1) ο Ολυμπιακός [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε και από την Σπάρτη (0-1) ο Ολυμπιακός [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της Σπάρτης, έκαναν το 3 στα 3 (με 8-0 τέρματα) και πέταξαν τους Λάκωνες εκτός διοργάνωσης, με τον Πλατανιά να προκρίνεται ως δεύτερος.

Ως «αγγαρεία» είδαν το ματς οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού με τους Τσόρι, Καμπιάσο και Πάρντο να έχουν καλή απόδοση από τους… παλιούς, ενώ από τους έξι πιτσιρικάδες που χρησιμοποιήθηκαν από την ακαδημία, οι περισσότεροι έκαναν καλή εμφάνιση, με τον Μανθάτη να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησς! Κάκιστη εμφάνιση από Μάριν, που μάλλον δείχνει πως ο Μπέντο έχει δίκιο που δεν τον βάζει...

Οντας αποκλεισμένος ο Πανιώνιος είχε άλλου είδους προτεραιότητες στο παιχνίδι των Σερρών. Μία από αυτές ήταν να «ζεσταθεί» επιτέλους ο Ενγκόνγκ ο οποίος στο πρωτάθλημα έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ως προς αυτό ο Μιλόγεβιτς πέτυχε διάνα. Ο Γάλλος σκόραρε δις σε διάστημα δύο λεπτών (73' και 75') και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Το γκολ που έκλεισε το σκορ στο ματς το πέτυχε ο Πινιώτης στο 81ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Σπάρτη Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ