Συναυλίες στο Αίθριο του Μεγάρου γύρω από το Παγοδρόμιο [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Συναυλίες στο Αίθριο του Μεγάρου γύρω από το Παγοδρόμιο [πρόγραμμα]

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περίοδο των Χριστουγέννων το Μέγαρο Μουσικής ετοιμάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, πλάι στο καθιερωμένο πλέον Παγοδρόμιο, που στήθηκε στο Αίθριο.

Το κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Φουαγιέ των Μουσών απογευματινές και βραδινές Εκδηλώσεις γύρω από το Παγοδρόμιο με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, μουσικών συνόλων και χορωδιακών σχημάτων, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παγοδρομίου, την οποία θα παρουσιάσουν στο κοινό οι αθλητές της Ice Arena.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μέγαρο φιλοξενεί ένα πλήρως οργανωμένο Παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, που θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στον χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Συναυλίες στο Αίθριο του Μεγάρου γύρω από το Παγοδρόμιο [πρόγραμμα]  | iefimerida.gr 0

Εκδηλώσεις γύρω από το Παγοδρόμιο
Φουαγιέ των Μουσών – ώρες 17:00 και 19:00

18-12-2016 Μαντολινάτα και κιθαριστικό σύνολο Μουσικών Εργαστηρίων Δήμου Παλλήνης, Ιάκωβος Κολανιάν

23-12-2016 Polyphonica DrumsΤeam, υπό τη διδασκαλία του Γιώργου Φασόλη και του Μιχάλη Αφολάγιου (17:00) και Χορωδία Polyphonica υπό τη διδασκαλία της Μαρίζας Βαμβουκλή (19:00)

29-12-2016 Santa Barbara Guitar Orchestra, διεύθυνση ορχήστρας και σόλο κιθάρα Αλέξανδρος Παπαρίζος (special guest star: Μαρίτα Παπαρίζου, μετζοσοπράνο)

Καθημερινά 16:00 - 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 - 23:00 (Το παγοδρόμιο του Μεγάρου θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα τέλη Μαρτίου)

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 €, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 €, με ραντεβού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Αιθριο ΜΟυσών παγοδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ