Ευγενία Μανωλίδου κατά Πολάκη: Αντρες είναι αυτοί που εμπλέκουν και συζύγους; - iefimerida.gr

Ευγενία Μανωλίδου κατά Πολάκη: Αντρες είναι αυτοί που εμπλέκουν και συζύγους;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Πολάκης εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και της συζύγου του, απάντησε η τελευταία.

Η ίδια έκανε μία ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, λέγοντας:

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;»

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;

Να σημειωθεί πως το συμβάν ξεκίνησε, όταν ο κ. Πολάκης ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη αν είναι με τον Σόιμπλε ή με τους συνταξιούχους, με αφορμή τη συζήτηση για τις παροχές της κυβέρνησης σε συνταξιούχους. Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης έκανε πιο προσωπική την επίθεση και αναφέρθηκε σε «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας που έφερναν ο ίδιος και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Τα λεγόμενα του κ. Πολάκη προκάλεσαν την οξύτατη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντάς του «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ