Σοφία Παυλίδου: Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπάω πολύ -Τι είπε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης - iefimerida.gr

Σοφία Παυλίδου: Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπάω πολύ -Τι είπε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή «ΟΛΑ ξεκόλλα» του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 ήταν καλεσμένη η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο, σημειώνοντας πως είναι είναι αγαπημένοι και πάνω απ' όλα οικόγενεια.

Παράλληλα η ίδια δεν απέκλεισε ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον, συμπληρώνοντας ο Χρήστος Φερεντίνος είναι οικογένειά της.

Η ηθοποιός απέδωσε τον χωρισμό τους στο γεγονός ότι οι άνθρωποι στη ζωή τους αλλάζουν και εξελίσσονται, έτσι ο καθένας καλείται να ακολουθήσει αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι σε πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια, γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας. Εγώ τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου. Ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση, το ότι μπορείς να πάρεις μια απόσταση από έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι φεύγει εντελώς από τη ζωή σου, μπορεί να ξαναϋπάρξει στη ζωή σου», σημείωσε η Σοφία Παυλίδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ