Στην Apollo Aviation τα 4 Airbus του Δημοσίου - iefimerida.gr

Στην Apollo Aviation τα 4 Airbus του Δημοσίου

Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε την πώληση τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300 με αριθμούς κατασκευαστή (MSN) 235, 239, 280 και 292 στην εταιρεία Apollo Aviation Group. Το τίμημα της συναλλαγής δεν έγινε γνωστό.

Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εργασίας έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την κατακύρωση της πώλησης των αεροσκαφών στον υψηλότερο πλειοδότη, την εταιρεία Apollo Aviation Group. Η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου ήταν σύμφωνη και με την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Δημοσίου.

Σύμφωνα με στοιχεία μεσιτών που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο τα Airbus A340-300 κατασκευής μεταξύ 1993 -1998 όπως τα συγκεκριμένα πωλούνται ως μεταχειρισμένα σε τιμή μεταξύ 25 εκατ. ευρώ και 35 εκατ. ευρώ, δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων το Δημόσιο μπορεί να εισπράξει από την πώληση τους 140 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ