Δημοσιογράφος από το Χαλέπι μιλά στο BBC την ώρα που πέφτουν βόμβες: Γίνονται 10 επιθέσεις το λεπτό [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος από το Χαλέπι μιλά στο BBC την ώρα που πέφτουν βόμβες: Γίνονται 10 επιθέσεις το λεπτό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Χαλέπι αποκαλύπτει ένα βίντεο με δημοσιογράφο, ο οποίος μιλούσε στο BBC την ώρα που οι βομβαρδισμοί συνέχιζαν αδιάκοπα.

Ο Ζουχίρ Αλσιμάλε, που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης, είπε στο βρετανικό δίκτυο ότι γίνονται 10 επιθέσεις το λεπτό. «Οπότε μπορείτε να μετρήσετε πόσες βόμβες μας χτυπούν σε μία ώρα», πρόσθεσε.

Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός και εκκένωση «κόλλησε» και οι μάχες ξεκίνησαν ξανά στο Χαλέπι τις προηγούμενες ώρες. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια του BBC ρώτησε τον δημοσιογράφο αν ήθελε να σταματήσουν τη συνέντευξη προκειμένου να μετακινηθεί, καθώς έπεφταν οι βόμβες. «Δεν έχω πού να πάω. Οπου κι αν είμαι, οι βόμβες είναι κοντά», ήταν η απάντησή του.

Ο Αλσιμάλε δήλωσε ότι οι κάτοικοι του Χαλεπίου ήταν χαρούμενοι, μετά από τη συμφωνία για την εκκένωση, αλλά «μέχρι τώρα μας ρίχνουν βόμβες και κανείς δεν έχει φύγει από τα ανατολικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος Χαλέπι βόμβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ