Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής με λεία 50.000 ευρώ -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του - iefimerida.gr

Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής με λεία 50.000 ευρώ -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον έναν εκ των ιδιοκτητών της βιοτεχνίας αλλαντικών Υφαντής και τον γιο του άλλου ιδιοκτήτη πυροβόλησαν με καλάζνικοφ και τραυμάτισαν δύο κουκουλοφόροι ληστές, το μεσημέρι της Τετάρτης στο λογιστήριο του κτηρίου στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις βαριά οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο λογιστήριο της εταιρείας Υφαντής στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά το μεσημέρι και άνοιξαν πυρ εναντίον των υπαλλήλων και στη συνέχεια άρπαξαν 50.000 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή, κατά πληροφορίες, ο ένας εκ των ιδιοκτητών και γιος του δεύτερου ιδιοκτήτη, μπήκαν μπροστά από τους εργαζομένους τους σε μια προσπάθεια να τους προστατέψουν.

Κατά την διαφυγή τους οι ληστές πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών που τους εντόπισαν.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν παρά την καταδίωξή τους από 2 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και ακόμη 4 αστυνομικούς.

Το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν οι επικίνδυνοι κακοποιοί εντοπίσθηκε στο τέρμα της οδού Λαΐου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έκαψαν το όχημα, επιβιβάστηκαν σε άλλο ΙΧ, ένα ασημί Audi με το οποίο διέφυγαν από το σημείο. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα βρέθηκε και το Αudi στον Ασπρόπυργο στην οδό Αγίου Γεωργίου που οδηγεί στη Χασιά και αυτό καμμένο.

Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής με λεία 50.000 ευρώ -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του  | iefimerida.gr 0
Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής με λεία 50.000 ευρώ -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν και προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Ωστόσο δέχθηκαν καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, αυτή την ώρα, έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι ληστές κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης.

Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής με λεία 50.000 ευρώ -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο ανιψιός του  | iefimerida.gr 2

Το εργοστάσιο στην Κηφισιά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία ΚΗΦΙΑΣΙΑ καλάσνικοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ