Υποδοχή Τσίπρα με συνθήματα από ανέργους -Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια [βίντεο] - iefimerida.gr

Υποδοχή Τσίπρα με συνθήματα από ανέργους -Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια [βίντεο]

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα, που έφτασε λίγο πριν από τις 12 στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης».

Οι εργαζόμενοι είχαν «στρατοπεδεύσει» με πανό και ντουντούκες από νωρίς έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο θύμιζε «φρούριο» από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια του ΥΜΑΘ, συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορο Βερναρδάκη και μπήκε στο Διοικητήριο για τη σύσκεψη με τους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης, στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Υποδοχή Τσίπρα με συνθήματα από ανέργους -Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Υποδοχή Τσίπρα με συνθήματα από ανέργους -Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Νέες εξαγγελίες: Επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων για 30.000 μαθητές
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου εξήγγειλε την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Το πρόγραμμα αφορά 30.000 μαθητές της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο λόγω του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη γιατί η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

Στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό συμμετέχουν οι δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Τσουκνιδάς, δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, ο δήμαρχος Παύλου- Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ