Ο καστανάς της Θεσσαλονίκης θα... υποδεχθεί τον Τσίπρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο καστανάς της Θεσσαλονίκης θα... υποδεχθεί τον Τσίπρα [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ημέρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την πόλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival.gr, την ώρα που ο Πρωθυπουργός θα κατευθύνεται στο ΥΜΑΘ, έξω από αυτό και συγκεκριμένα στις 11:00, θα συγκεντρωθούν για ακόμη ημέρα εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ταυτόχρονα, θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό ετοιμάζει και ο γνωστός καστανάς της Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται ήδη με πλακάτ έξω από το υπουργείο και διαμαρτύρεται επειδή δεν του χορηγούν άδεια. Σύμφωνα με το thestival.gr, θέλει να γνωστοποιήσει τα προβλήματά του στον πρωθυπουργό.

Ο καστανάς της Θεσσαλονίκης θα... υποδεχθεί τον Τσίπρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: thestival.gr

Σήκωσαν αυτοκίνητα έξω από το ΥΜΑΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, νωρίτερα, ένας γερανός σήκωσε τα αυτοκίνητα γύρω από το ΥΜΑΘ για να είναι «καθαρή» η περιοχή, λόγω της άφιξης του Πρωθυπουργού!

Συγκεκριμένα το makprees.blog αναφέρει ότι η Τροχαία, σήμερα το πρωί ανάλαβε να «καθαρίσει» από αυτοκίνητα την περιοχή του ΥΜΑΘ με έναν γερανό να απομακρύνει τα παρκαρισμένα Ι.Χ. από την πίσω πλευρά του Διοικητηρίου, στην οδό Κασσάνδρου, με αποτέλεσμα περίπου 10 πολίτες, όταν πάνε να πάρουν το αυτοκίνητο τους, να μην τα βρουν στη θέση τους.

Η Τροχαία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς ο Πρωθυπουργός στις 11:00 αναμένεται να φτάσει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, που στεγάζεται το πρωθυπουργικό γραφείο. Προφανώς, ήθελαν να «εκκενώσουν» την περιοχή γύρω από το ΥΜΑΘ, για λόγους ασφαλείας.

Και άλλες διαμαρτυρίες στην πόλη

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και άλλες διαμαρτυρίες στην πόλη με τις δύο να λαμβάνουν χώρα έξω από τα δικαστήρια. Αρχικά, στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας για την εκδίκαση δυο ατόμων για την υπόθεση με το κατάστημα εστίασης «Καφεναί». Ενώ στις 15:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στους πλειστηριασμούς. Οι συμβολαιογράφοι και σήμερα απέχουν από τη διενέργεια πλειστηριασμών, με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Παράλληλα, κάτοικοι της Τούμπας θα διαμαρτυρηθούν για την διακοπή ρεύματος σε ανέργους, έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ