Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο δεύτερο τέσσερα άτομα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι έξι.

Ολοι τους είναι πολυτραυματιές και μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνωθεί και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οσο για το πώς συνέβη το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πιθανότατα ο οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα επιχείρησε αναστροφή επί της Συγγρού.

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός τραυματισμένων ατόμων από 2 Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή Λεωφ. Συγγρου και Φραντζη.

Νωρίτερα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για καραμπόλα με εμπλοκή πέντε αυτοκινήτων και ενός πεζού, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε.

Εξαιτίας του ατυχήματος η κίνηση στην άνοδο της Συγγρού και στην Καλλιρρόης ήταν ιδίατερα αυξημένη, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά για ώρες πριν ακόμη τον Αγιο Σώστη. Μετά τις 8 μάλιστα η κίνηση στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Καλλιρρόης διεκόπη και αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 9.

Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Τροχαίο στη Συγγρού με 6 σοβαρά τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καραμπόλα αυτοκίνητα Συγγρού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ