Ο όμιλος Κοτζιά, αδειάζει Παρασκευόπουλο: Οι φασίστες δεν εκδημοκρατίζονται - iefimerida.gr

Ο όμιλος Κοτζιά, αδειάζει Παρασκευόπουλο: Οι φασίστες δεν εκδημοκρατίζονται

Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρό τρόπο απαντά στον Ν. Παρασκευόπουλο η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ που έχει συστήσει ο υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και στην οποία συμμετέχει ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας.

Σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Νεολαίας του ΠΡΑΤΤΩ χαρακτηρίζει «άστοχη και επικίνδυνη» την δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου αναφορικά με στήριξη της Χ.Α αν κάνει βήματα εκδημοκρατισμού.

«Δημιουργεί συνειρμούς και μας παραπέμπει ευθέως σε άλλες εξίσου επικίνδυνες απόψεις που είχαν ακουστεί περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής»» υπογραμμίζει. Προσθέτει μάλιστα πως «με αυτές τις περίεργες απόψεις και θέσεις μπορεί να συντελεστεί ξέπλυμα των εγκλημάτων και των απάνθρωπων απόψεων της οργάνωσης, τα στελέχη της οποίας αποτελούν, κατά δήλωσή τους, συνέχεια των δοσίλογων, ταγματασφαλιτών και ηττημένων του Β´ΠΠ».

Η νεολαία του ΠΡΑΤΤΩ σημειώνει δηκτικά: «Οι φασίστες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να εκδημοκρατιστούν. Ο μόνος τρόπος που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι με την εξάλειψη των κοινωνικών συνθηκών που τους εξέθρεψαν αναδεικνύοντας παράλληλα την πραγματική στόχευση τους, με στόχο την αποδόμηση και την επιστροφή τους στην αφάνεια που τους αξίζει από το μόνο αρμόδιο, το λαό».

Αναφορικά με την δήλωση Παρασκευόπουλος για την σημαία την χαρακτηρίζει «άκαιρη» και προειδοποιεί ότι «τέτοιου είδους τοποθετήσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για την καπηλεία της έννοιας της πατρίδας και των εθνικών συμβόλων από τις φασιστικές οργανώσεις και τους υποστηρικτές τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ