Γυναίκα μηνύει νεκρό άντρα επειδή «ιπτάμενα» μέλη του την τραυμάτισαν! - iefimerida.gr

Γυναίκα μηνύει νεκρό άντρα επειδή «ιπτάμενα» μέλη του την τραυμάτισαν!

Σικάγο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα στεκόταν στην πλατφόρμα του μετρό του Σικάγου, όταν ένας άντρας έπεσε κατά λάθος στις ράγες, τον πάτησε τον τρένο και στη συνέχεια μέρη από το διαμελισμένο του κορμί εκτοξεύτηκαν και τη χτύπησαν.

Τώρα η 61χρονη γυναίκα μηνύει το νεκρό άνδρα και ζητάει αποζημίωση για τις ψυχικές και σωματικές βλάβες που υπέστη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη μηνυτήριο αναφορά της, ένα κομμάτι από το σώμα του άτυχου άντρα έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό και το πόδι της, ενώ από την πτώση της στο έδαφος τραυματίστηκε και στον ώμο.

Αρχικά η γυναίκα μήνυσε την εταιρία που διαχειρίζεται το μετρό, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε ότι η εταιρία δεν έφερε καμία ευθύνη για το θάνατο και έκλεισε την υπόθεση. Έτσι η γυναίκα στράφηκε εναντίον του νεκρού, εν μέρει όπως δήλωσε για να καταδείξει τα παράλογα του δικαστικού συστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ