Νταλίκα «δίπλωσε» στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Νταλίκα «δίπλωσε» στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νταλίκα «δίπλωσε» στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Χαλάστρας, με συνέπεια η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη να έχει διακοπεί και να διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής.

Το βαρύ φορτηγό ακινητοποιήθηκε κάθετα στο οδόστρωμα -λίγο μετά τα διόδια των Μαλγάρων, έξω από τη Θεσσαλονίκη- «μπλοκάροντας» τις λωρίδες κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο ρεύμα, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Στο σημείο σχηματίστηκανι ουρές οχημάτων, ενώ επί τόπου έσπευσε η Τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Ειδικό συνεργείο έφθασε στο σημείο για την απομάκρυνση της νταλίκας από το οδόστρωμα, ενώ αποκαταστάθηκε σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πριν από λίγη ώρα στην κυκλοφορία δόθηκαν δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Εξαιτίας της «διπλωμένης» νταλίκας σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων στο σημείο, ενώ η κίνηση προς Θεσσαλονίκη διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, με την κυκλοφορία να είναι βεβαρημένη λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα Θεσσαλονίκη εθνική οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ