Βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγωδία στη Μυτιλήνη με τους 2 νεκρούς εφήβους [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγωδία στη Μυτιλήνη με τους 2 νεκρούς εφήβους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Μυτιλήνη μετά τον τραγικό χαμό τον δύο εφήβων, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο- ντοκουμέντο από κατάστημα που βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης και το οποίο δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο, του οποίου διακρίνονται τα φώτα, ενώ δεν έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα, ανεβαίνει το μικρό πεζοδρόμιο και καταλήγει στη θάλασσα.

Στο βίντεο διακρίνονται τα φώτα του αυτοκίνητου τα οποία κάποια στιγμή χάνονται καθώς αυτό πέφτει στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε παιδιά. Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου και να σωθούν, ωστόσο τρία παιδιά που κάθονταν στα πίσω καθίσματα εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Ενας λιμενικός και δύο μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο βούτηξαν και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά. Τελικά κατάφεραν να σώσουν μόνο το ένα από αυτά. Τα άλλα δύο, ο 16χρονος Μάριος και η 15χρονη Δήμητρα βρήκαν τραγικό θάνατο.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 20χρονος, αδελφός του άτυχου Μάριου, ενώ στο ίδιο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα επέβαινε και ο δίδυμος αδελφός του Μάριο. Είναι το παιδί που σώθηκε. Σώος, βγήκε από το αμάξι και ένας ακόμη 20χρονος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμάνι Μυτιλήνη τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ