Βέλγιο: Υπάλληλος υπουργείου έβγαζε γυμνές φωτογραφίες στο γραφείο της -Φωνάζει γιατί την τιμώρησαν - iefimerida.gr

Βέλγιο: Υπάλληλος υπουργείου έβγαζε γυμνές φωτογραφίες στο γραφείο της -Φωνάζει γιατί την τιμώρησαν

Φωτογραφία: AP/ Alastair Grant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών του Βελγίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή έβγαζε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στον χώρο εργασίας της.

Η γυναίκα, που εργαζόταν στο υπουργείο για 10 χρόνια, έβγαλε ακατάλληλες φωτογραφίες στα ασανσέρ του υπουργείου και σε ένα από τα γραφεία και τις δημοσίευσε στο Twitter, σύμφωνα με την Het Laatste Nieuws.

Εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι η υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, εν όψει της επίσημης έρευνας. Το πάσο της και το laptop της κατασχέθηκαν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι συνάδελφοί της είδαν τη γυναίκα σε ένα γαλλικό δημοσίευμα για ανθρώπους που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Μετά από μία έρευνα που έκαναν στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν τις φωτογραφίες που είχε βγάλει στο γραφείο.

Η υπάλληλος πάντως δεν αντέδρασε πολύ καλά όταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Εκανε λόγο για κακόβουλο μέτρο, το οποίο έπληξε σοβαρά την επαγγελματική φήμη της, προσθέτοντας ότι της φέρονται σαν να είναι λεπρή. «Είναι η ιδιωτική μου ζωή», επέμεινε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ