ΝΔ: Η αλήθεια δεν διαστρέφεται, όσα non paper και να βγάλουν οι Καρανίκες του Μαξίμου - iefimerida.gr

ΝΔ: Η αλήθεια δεν διαστρέφεται, όσα non paper και να βγάλουν οι Καρανίκες του Μαξίμου

Φωτογραφία: Costas Mitropoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλήθεια δεν διαστρέφεται όσα non paper και να βγάλουν οι «Καρανίκες» του Μεγάρου Μαξίμου. Η αποσταθεροποίηση στη χώρα έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα η ΝΔ απαντώντας στο Μαξίμου.

"Είναι εκείνοι που άλλες φορές μόνοι τους, άλλες με τη σύμπραξη της Χρυσής Αυγής και των μόνιμων παρατρεχάμενών τους των ΑΝΕΛ, έσυραν τη χώρα σε μια τεράστια περιπέτεια της οποίας τις συνέπειες πληρώνουν σήμερα οι πολίτες", συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που την περίοδο 2012 - 2014 υποδαύλιζαν ακραίες κοινωνικές αντιδράσεις, οργάνωναν τραμπουκισμούς, σπίλωναν και συκοφαντούσαν τους αντιπάλους τους, δηλητηρίαζαν την κοινή γνώμη με ψέματα και δημαγωγικές υποσχέσεις.
  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που υπονόμευσαν ευθέως την πορεία των δημοσιονομικών της χώρας, καλώντας τους πολίτες, το φθινόπωρο του 2014, να μην πληρώνουν τις δόσεις τους και να μην ενταχθούν στην ρύθμιση των 72 δόσεων, υποσχόμενοι «σεισάχθεια».
  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που εμπόδισαν το κλείσιμο της αξιολόγησης τον Δεκέμβριο του 2014 προκαλώντας εκλογές.
  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κόντεψαν να τινάξουν τη χώρα στον αέρα με την καταστροφική πολιτική του πρώτου εξαμήνου του 2015 που άφησε πίσω της ζημιά 86 δισ. ευρώ. Και θα την είχαν τινάξει, αν η Αντιπολίτευση δεν είχε σταθεί τότε στο ύψος των περιστάσεων.
  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που σήμερα αποσταθεροποιούν τη χώρα γυρίζοντας την στην ύφεση, εξοντώνοντας τους πολίτες και την οικονομία αυξάνοντας φόρους και εισφορές.
  • Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που έχουν βυθίσει τη χώρα σε γενική κατάθλιψη και έχουν καταστήσει τους Έλληνες τον πιο απαισιόδοξο λαό στην Ευρώπη".

Επιπλέον η Πειραιώς συμπληρώνει πως "οι πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής τους, για αυτί και σήμερα τους γυρίζουν την πλάτη με απόλυτη περιφρόνηση".

Και καταλήγει η ΝΔ: "Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν διαστρέφεται όσα non paper και να βγάλουν οι «Καρανίκες» του Μεγάρου Μαξίμου".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ