Σπουδαίο διπλό με Μπεργκ - Νίκη 1-0 για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Σπουδαίο διπλό με Μπεργκ - Νίκη 1-0 για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του, σημείωσε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, περνώντας από το Περιστέρι με σκορ 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο 16΄ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς με τον Γκορμπούνοφ να νικά τον Μπεργκ ενώ δύο λεπτά μετά ο Ατρόμητος απάντησε με προσπάθεια του Μπρίτο.

Στο 19' ήταν και πάλι ο Μπεργκ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γκορμπούνοφ όμως το πλασέ του έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το ματς είχε πάρει φωτιά και ένα λεπτό μετά ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν για την άμυνά του σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

Τελικά με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μπεργκ με διπλή προσπάθεια απέναντι από τον Γκορμπούνοφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για το τριφύλλι.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς δεν ήταν ο ίδιος. Ο Μπουμάλ είχε μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 81΄ενώ στο 85΄ η κεφαλιά του Λαζαρίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ατρόμητο στο άδειο από κόσμο γήπεδο του Περιστερίου λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ατρόμητος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ