Μετά τις ζειμπεκιές του Μανώλη , η «Λαϊκή Δεξιά»... ξαναχορεύει! - iefimerida.gr

Μετά τις ζειμπεκιές του Μανώλη , η «Λαϊκή Δεξιά»... ξαναχορεύει!

Μετά τις ζειμπεκιές του Μανώλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γλέντια σε ταβέρνες του λεκανοπεδίου αλλά και με μεγάλες εκδηλώσεις συνεχίζουν τον... αντιμνημονιακό αγώνα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που κινούνται στον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς.

Μετά την συνάντηση στη Δαφνί που διοργάνωσε ο Γιάννης Μανώλης, οι «λαικοδεξιοί», όπως αναφέρει το Έθνος, ετοιμάζουν ένα δεύτερο πιο ηχηρό επικοινωνιακό χτύπημα προκειμένου να εδραιώσουν τη θέση τους στο εσωτερικό της Ν.Δ. Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Μανώλης θεωρεί ότι πρέπει να γίνει άμεσα η επόμενη κίνηση προκειμένου να συντηρηθεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης συνολικά αλλά και των παραγόντων της Δεξιάς που θέλουν να συμμετάσχουν στην αντιμνημονιακή ομάδα. Έτσι επιλέγει τον πολυπληθέστερο δήμο της Αττικής κι ένα χώρο που μπορεί να δεχθεί περισσότερο κόσμο από το «Αντιμνημόνιο» της Δάφνης.

Είναι σαφές ότι η δεύτερη εκδήλωση δεν θα έχει τον χαρακτήρα μιας κοινωνικής βραδιάς αλλά θα πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό γεγονός. Με ομιλίες, παρεμβάσεις, συζήτηση και ίσως κριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπαδήμου. Το αίτημα για «εκλογές εδώ και τώρα» αναμένεται να κυριαρχήσει και πάλι ενώ απέναντι θα βρεθούν οι μετριοπαθείς βουλευτές της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ