Θεοδωράκης: «Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της κυβέρνησης» ότι περισσεύουν χρήματα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: «Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της κυβέρνησης» ότι περισσεύουν χρήματα

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της κυβερνητικής πλειοψηφίας» χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ότι περισσεύουν χρήματα ο Σταύρος Θεοδωράκης, στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2017.

«Η οικονομία πάει καλά, λεφτά περισσεύουν και τα μοιράζουμε, αλλά μετά τις γιορτές τα ξανά παίρνουν», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε ότι είναι «σαν τον Αι Βασίλη».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και το ταξίδι του στο Καστελόριζο. «Περίμενα ο κ. Καμμένος να λουφάξει και να μην αναφερθεί στην εκδρομή των χρυσαυγιτών με τους ΑΝΕΛ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα του προϋπολογισμού ζήτησε την κατάργηση των μυστικών κονδυλίων των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, ενώ ο προϋπολογισμός της Βουλής να περάσει στον έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους εταιρικούς φόρους και ότι οι προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

«Βάζουμε φόρους σε ό,τι κινείται. Είμαστε πρώτοι στην Ευρωζώνη στους φόρους», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ