ΣΒΑΠ: Οσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση για το χρέος οι ευχές για ανάπτυξη δεν πιάνουν - iefimerida.gr

ΣΒΑΠ: Οσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση για το χρέος οι ευχές για ανάπτυξη δεν πιάνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση για το χρέος, οι ευχές για ανάπτυξη δεν πιάνουν» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός στο ΔΣ του Συνδέσμου.

«Οι προσδοκίες όλων μας και οι ευχές για ανάπτυξη με αναστροφή της πορείας της οικονομίας εντός του 2017 δεν έχουν ούτε νόημα ούτε αντίκρισμα, όσο έχουμε ανοικτά μέτωπα διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Το ίδιο και όσο παραμένει η εκκρεμότητα της συμμετοχής του ΔΝΤ. Προέχει, συνεπώς να αποκαταστήσουμε το κλίμα στην οικονομία και την εμπιστοσύνη στην επιχειρηματικότητα. Διαφορετικά, το 2017 δεν θα φέρει τα αναμενόμενα. Οι προβλέψεις, με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι αισόδοξες για το 2017 και η προοπτική της ανάπτυξης μοιάζει περισσότερο με επιθυμία» τόνισε ο κ. Μαθιός.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «κοινή διαπίστωση των μελών του ΔΣ, μετά από την παρουσίαση των δεδομένων από τον πρόεδρο Δημήτρη Μαθιό, ήταν πως οι αναβολές στο κλείσιμο συμφωνίας, κατά τη διαπραγμάτευση, καθώς και οι καθυστερήσεις στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, είναι παράγοντες που παγώνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και δεν διευκολύνουν τον κεντρικό στόχο για ένα δυναμικό ξεκίνημα στις επενδύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΒΑΠ διαπραγμάτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ