Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Ρονάλντο - Γιατί τη δημοσίευσε [εικόνα] - iefimerida.gr

Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Ρονάλντο - Γιατί τη δημοσίευσε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ποινή φυλάκισης έως και έξι χρόνι κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές πως απέκρυψε από την εφορία 150 εκατ. ευρώ.

Αντιμέτωπος με τον νόμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 150 εκατ. ευρώ και ο ίδιος θέλοντας να απαντήσει στον κόσμο αλλά και στα social media τα οποία έχουν ξεσπάσει εναντίον του, δεν δίστασε να δημοσιεύσει την τελευταία φορολογική του δήλωση.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν κάνεις δηλώσεις στον Τύπο τις τελευταίες πέντε ημέρες, έδωσε στη δημοσιότητα μέσως της εταιρείας που τον εκπροσωπεί τα οικονομικά στοιχεία του για το περασμένο έτος.

Ο Πορτογάλος δήλωσε το ποσό των 23,5 εκατομμυρίων ευρώ από έσοδα εντός ισπανικού εδάφους και έσοδα ύψους 203, 7 εκατομμυρίων από άλλες δραστηριότητες εκτός Ισπανίας.

Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Ρονάλντο - Γιατί τη δημοσίευσε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ