Αλέκος Αλαβάνος: Είναι ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Αλέκος Αλαβάνος: Είναι ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oλομέτωπη επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο επικεφαλής του «Σχεδίου B'», Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος παρευρέθηκε εκεί προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη δημιουργία κοινωνικού και πολιτικού μετώπου από δυνάμεις της Αριστεράς.

«Σε λίγο καιρό θα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε σχέση με τους προηγούμενους, καθώς θα έχει φέρει δύο μνημόνια» σημείωσε ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β'» πριν από την έναρξη εκδήλωσης, ενώ παράλληλα πρόσθεσε επίσης ότι γίνεται εμφανές στον ελληνικό λαό ότι «το πακέτο για τη μείωση του ελληνικού χρέους είναι εικονικό, αφού συνοδεύεται με νέα μέτρα».

Επεσήμανε μεταξύ άλλων, την ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «είναι ένα βήμα μεταξύ άλλων βημάτων για την απαλλαγή της χώρας από τις μνημονιακές καταστάσεις», ενώ εξήγησε πως υπάρχει ανάγκη συγκρότησης ενός κοινωνικού και πολιτικού μετώπου δυνάμεων της Αριστεράς προκειμένου να εφαρμοστεί μια εναλλακτική πολιτική που θα λέει «όχι» στους δανειστές και «ναι» στο λαό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλαβάνος σχέδιο Β Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ