Μάικλ Μουρ: O Τραμπ μπορεί να μη γίνει πρόεδρος - iefimerida.gr

Μάικλ Μουρ: O Τραμπ μπορεί να μη γίνει πρόεδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aφού προέβλεψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επικρατούσε σε πολιτείες-κλειδιά όπως το Μίσιγκαν, η Πενσυλβάνια, το Οχάιο και το Ουϊσκόνσιν και τελικά θα κέρδιζε τις εκλογές, τώρα ο Μάικλ Μουρ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο εκκεντρικός μεγιστάνας να μην καταφέρει τελικά να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.


«Δεν θα συμφωνήσετε, ανεξάρτητα με το ποιον υποστηρίζετε, ότι αυτές είναι οι πιο παλαβές εκλογές όλων των εποχών; Τίποτα δεν έχει πάει σύμφωνα με τις προβλέψεις και την κοινή λογική οπότε πως μπορούμε να αποκλείσουμε το να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να μην αναγορευτεί τελικά πρόεδρος ο Τραμπ;», είπε ο ο διάσημος σκηνοθέτης και παραγωγός ντοκιμαντέρ στην εκπομπή του NBC “Late Night with Seth Meyers”.


Από την επομένη των εκλογών, αναλυτές στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο αναζητούν τις σωστές ιδέες που θα μπορούσαν δυνητικά να ανατρέψουν το αποτέλεσμα ώστε να μην αναγορευτεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ. Επαναληπτικές καταμετρήσεις ψήφων, έκκληση στους εκλέκτορες και πλείστες άλλες ιδέες παρουσιάστηκαν οι οποίες θα μπορούσαν να σταματήσουν το αναπόφευκτο.
«Ο Τραμπ δεν είναι ακόμα πρόεδρος. Έχουμε έξι εβδομάδες μέχρι το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι παλαβό; Κάτι που δεν το περιμένουμε;», ρώτησε ο Μουρ.
Αν και δεν προσδιόρισε τι εννοεί λέγοντας «κάτι παλαβό» ο Τραμπ περιέγραψε το Σώμα των Εκλεκτόρων ως μια «προσωρινή λύση», που σχεδιάστηκε για να εμποδίζει «τρελούς που θέλουν να γίνουν βασιλιάδες», να γίνουν πρόεδροι.
Στις αρχές της εβδομάδας ένας εκλέκτορας απ' το Τέξας έγινε ο πρώτος Ρεπουμπλικανός που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ