Η Κέιτ Μίντελντον εντυπωσιάζει ξανά: Με κατακόκκινη τουαλέτα, φορώντας την αγαπημένη τιάρα της Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντελντον εντυπωσιάζει ξανά: Με κατακόκκινη τουαλέτα, φορώντας την αγαπημένη τιάρα της Νταϊάνα [εικόνες]

Φωτογραφία: PA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Κέιτ Μίντλεντον να φοράει πάντα κάποιο όμορφο κόσμημα σε δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά η τελευταία της εμφάνιση θύμιζε κάτι από Νταϊάνα, με την τιάρα στα μαλλιά να κλέβει όλα τα βλέμματα.

Γουίλιαμ και Κέιτ παρευρέθηκαν στο ετήσιο δείπνο για τα μέλη του διπλωματικού σώματος της Βρετανίας που παρέθεσε χτες βράδυ η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλεντον εντυπωσίασε με την κατακόκκινη τουαλέτα της.

Η Κέιτ συνδύασε την δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham με λαμπερά σκουλαρίκια και την εντυπωσιακή της τιάρα, την οποία φορά σπάνια.

Η Κέιτ Μίντελντον εντυπωσιάζει ξανά: Με κατακόκκινη τουαλέτα, φορώντας την αγαπημένη τιάρα της Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με το δείπνο να έχει περίπου 1.000 άτομα, η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε μαζί με την τιάρα να είναι μέρος του dress code, καθώς μία τέτοια φορούσε και η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Πάντως, η Κέιτ Μίντελτον προτίμησε να φορέσει μια από της πιο αγαπημένες τιάρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την τιάρα «Cambridge Lover's Knot» η οποία είχε δοθεί στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα ως γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα το 1981.

Η Κέιτ Μίντελντον εντυπωσιάζει ξανά: Με κατακόκκινη τουαλέτα, φορώντας την αγαπημένη τιάρα της Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ίδια μάλιστα, είχε φορέσει την ίδια τιάρα και στο περσινό δείπνο για τα μέλη του διπλωματικού σώματος, την οποία είχε συνδυάσει με μία γαλάζια τουαλέτα.

Η Κέιτ Μίντελντον εντυπωσιάζει ξανά: Με κατακόκκινη τουαλέτα, φορώντας την αγαπημένη τιάρα της Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταϊάνα Κέιτ Μίντλεντον τιάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ