Φλαμπουράρης: Δεν χρειαζόμαστε άδεια από τους δανειστές για τις παροχές - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Δεν χρειαζόμαστε άδεια από τους δανειστές για τις παροχές

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε εκλογές νωρίτερα από τα τρία χρόνια που απομένουν», επισήμανε την Παρασκευή (9/12) ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Οι παροχές Τσίπρα ήταν ένα δείγμα. Αν παραιτηθούμε και φύγουμε πώς θα δώσουμε και του χρόνου;» διερωτήθηκε αρχικά και πρόσθεσε ότι «όταν σχεδιάσαμε αυτά τα μέτρα σε καμία περίπτωση δεν σκεφτήκαμε τις πρόωρες εκλογές».

Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε: Δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές, αλλά αυτά που δώσαμε προέρχονται από το περίσσευμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ και παραπάνω που έχουμε και δεν είχαν δικαίωμα να μας πουν «όχι».

Ο υπουργός δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι το ποσό των 850 ευρώ της σύνταξης, που λαμβάνεται ως κριτήριο αφορά την καταβαλλόμενη σήμερα σύνταξη. Επίσης, τόνισε ότι τα χρήματα θα καταβληθούν με τις συντάξεις στις 22 Δεκεμβρίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ