Αποδοκιμασίες κατά Αλαφούζου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες κατά Αλαφούζου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη, μετά τη νέα ήττα αποτυχία του κόντρα στην Θέλτα και η τραγική εμφάνιση ώθησε τους οπαδούς της ομάδας να αποδοκιμάσουν έντονα παίκτες και διοίκηση.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο κόσμος και συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού, αποδοκίμασαν έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει την Θέλτα και παρουσίασε όλα τα γνωστά προβλήματα που έχουν επηρεάσει την απόδοσή της από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο 48χρονος τεχνικός μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ανέφερε πως ο κόσμος έχει δίκιο για τις αποδοκιμασίες, αντιλαμβανόμενος πως η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που θέλει ο κόσμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ