Βούτσης: Κακώς εμπλέκουν τη Γεννηματά στη λίστα Μπόργιανς - iefimerida.gr

Βούτσης: Κακώς εμπλέκουν τη Γεννηματά στη λίστα Μπόργιανς

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη συμπαράστασή του στην Φώφη Γεννηματά την οποία δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ενέπλεξε στη λίστα Μπόργιανς εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε απαράδεκτη την ύπαρξη δημοσιευμάτων για πολιτικά πρόσωπα χωρίς να υπάρχει τεκμηρίωση και στοιχεία που να τα αποδεικνύουν.

Οπως είπε, πρέπει να σταματήσει η λογική του «γράφω κάτι», με τον πολιτικό να καλείται να παρουσιάσει αποδείξεις. Με αυτόν τον τρόπο, τόνισε ο κ. Βούτσης, θα ζήσουμε καταστάσεις μακαρθισμού και αυτό είναι απαραδεκτό και σε αυτό συντάσσεται με την Φωφη Γεννηματά. «Ευλόγως θεωρεί εαυτήν θιγμένη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Σε αυτό που διαφωνεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι οι αιτιάσεις της ότι το Μαξίμου σχετίζεται με το εν λόγω πρωτοσέλιδο. Παράλληλα, διαφωνεί με το να ασχοληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με το θέμα, καθώς θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως μικρό Εφετείο για τέτοιες υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η νεοεκδοθείσα εφημερίδα «Documento» (Καλογρίτσας-Βαξεβάνης) την περασμένη Κυριακή ενέπλεξε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την Φώφη Γεννηματά, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Θεόδωρο Πάγκαλο με τη λίστα Μπόργιανς.

Τέλος, ο κ. Βούτσης, σχολιάζοντας τα της διαπραγμάτευσης ανέφερε πως κατά τη σημερινή του ομιλία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προχώρησε επίτηδες σε πρόταση πλεονάσματος 2,5% και 1,5% πλεόνασμα, στέλνοντας μήνυμα προς τους εταίρους και τους βουλευτές. Ο κ. Βούτσης υποστήριξε πως στη βάση αυτής της πρότασης η κυβέρνηση ζητάει την διαπραγμάτευση. Μάλιστα, σχολίασε πως ήδη πολλοί δέχονται την πρόταση αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ