Επιστολή Γεννηματά στον Βούτση: Aθλια συκοφαντία ότι είμαι στη λίστα Μπόργιανς -Να ληφθούν πρωτοβουλίες - iefimerida.gr

Επιστολή Γεννηματά στον Βούτση: Aθλια συκοφαντία ότι είμαι στη λίστα Μπόργιανς -Να ληφθούν πρωτοβουλίες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση απηύθυνε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με αντικείμενο το πρόσφατο συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο το όνομά της βρίσκεται στη λίστα Μπόργιανς.

H Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Βούτση την άμεση λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ώστε η Βουλή να συμβάλει στη διερεύνηση για την αποκάλυψη της σκευωρίας εναντίον της.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, δεν πρέπει να επιτραπεί να αιωρείται άλλο η άθλια συκοφαντία, καθώς η επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος της, με το δημοσίευμα, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στη λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατίας.

Αύριο, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ