Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη σημερινή απεργία της ΓΣΕΒΕΕ - iefimerida.gr

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη σημερινή απεργία της ΓΣΕΒΕΕ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στη σημερινή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΒΕΕ γνωστοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης (ΣΕΘ).

Συγκεκριμένα υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του: «η κυβέρνηση επιμένει να κινείται στην πεπατημένη και αποτυχημένη πολιτική των επιβαρύνσεων με φόρους».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΘ αναφέρει ότι η επιχειρηματική κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη έναν προϋπολογισμό φόρων και ύφεσης και προσθέτει ότι οι προτάσεις που κατατίθενται στα αρμόδια υπουργεία από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων "πέφτουν στο κενό".

«Οι επιπλέον φόροι θα απομυζήσουν το όποιο ελεύθερο εισόδημα έχει απομείνει στα νοικοκυριά και εν δυνάμει πελάτες των ελληνικών μικρών επιχειρήσεων με αποτέλεσμα το μέλλον της αγοράς και της ελληνικής μεταποίησης να διαγράφεται δυσοίωνο.

Αλλά και οι επιχειρήσεις που έχουν και εξωστρεφή προσανατολισμό βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς οι νέοι φόροι και το υψηλό κόστος εισφορών και ενέργειας, πλήττουν την ανταγωνιστικότητά τους» υποστηρίζει ο ο ΣΕΘ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ