Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] - iefimerida.gr

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ]

American Pastoral
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτο ποικιλία και διαφορετικότητα το κινηματογραφικό καρουσέλ αυτής της παγωμένης εβδομάδας του Δεκέμβρη.

Από ωκενογράφους έως serial killer κι από σιωπηλούς μοναχούς μέχρι παλαίμαχους μπαλαδόρους του ΠΑΟΚ. Διαλέγετε και παίρνετε…

Creepy Ψυχολογικό Θρίλερ, Ιαπωνία / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 0


Kurîpî: Itsuwari no rinjin
Σκηνοθεσία: Κιγιόσι Κουροσάουα
Παίζουν: Γιούκο Τακεούτσι, Χιντετόσι Νισιτζίμα, Τερουγιούκι Καγκάουα, Χαρούνα Καουαγκούτσι, Μασαχίρο Χιγκασίντε.

Τι Συμβαίνει:
Ζοφερό, μελαγχολικό όμορφα κεντημένο θρίλερ, με κεντρικούς ήρωες δύο ψυχολογικά ασταθείς και ευάλωτους χαρακτήρες. Έναν ηττημένο αστυνομικό και έναν παρανοϊκό serial killer σε ένα λυσσασμένο παιχνίδι ψυχολογικής επιβολής.
Επί δύο ώρες παρακολουθούμε ένα δυνατό πάρε δώσε ανάμεσα στην ίντριγκα και τη φρίκη, που κάνουν ανάλογα σύγχρονα θρίλερ να μοιάζουν με παιδικό παραμύθι.
Ο αστυνόμος Τακακούρα (Χιντετόσι Νισιτζίμα) αποστρατεύεται από την Αστυνομία με ψυχικό κλονισμό μετά από ένα αιματηρό περιστατικό με έναν νεαρό σήριαλ κίλερ που είχε συλληφθεί απ΄τον ίδιο.
Τώρα είναι φρεσκοπαντρεμένος και καθηγητής πανεπιστημίου με έδρα εγκληματολογίας. Μετακομίζει σε ένα ήσυχο προάστιο του Τόκιο.
Εκεί όμως το νεαρό ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τους ακατάδεχτους γείτονες που φαίνεται να μην είναι τόσο κοινωνικοί.
Κάποια στιγμή ο Τακακούρα δέχεται τηλεφώνημα από έναν παλιό του συνάδελφο που του ζητά να εξετάσει την άλυτη υπόθεση μίας αγνοούμενης οικογένειας, που συνέβη έξι χρόνια πριν. Ο Τακακούρα σαν αλκοολικός της εγκληματολογίας ξαναγλυστρά στα αστυνομικά λημέρια κι αρχίζει να ψάχνει με υπομονή…
Ταυτόχρονα ο γείτονας των Τακακούρα, Νισίνο, (Τερουγιούκι Καγκάουα) που έχει μία άρρωστη γυναίκα και μία νεαρή κόρη γίνεται πιο φιλικός.
Μια μέρα, η κόρη του, Μίο, λέει στον Τακακούρα πως αυτός ο άνδρας δεν είναι ο πατέρας της, αλλά κάποιος άγνωστος.
Από τη στιγμή αυτή και μέσα από μια σειρά σατανικών συμπτώσεων οι δύο υποθέσεις θα συναντηθούν, με τον νεαρό αστυνόμο να βρίσκεται στο κατόπι ενός τρυφερά παρανοϊκού δολοφόνου.
Το πού θα τον οδηγήσει αυτό το εμμονικό κυνήγι είναι και ένα από τα μυστικά της λεπτεπίλεπτης ατμόσφαιρας αυτού του κομψού θρίλερ με τις απρόσμενες ανατροπές τη διάχυτη μελαγχολία και την ωμή βία.

Office Christmas Party Κωμωδία, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 1


Σκηνοθεσία: Τζος Γκόρντον, Γουίλ Σπεκ
Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Μπέιτμαν, Κέιτ Μακίνον, Ολίβια Μουν, Τ. Τζ. Μίλερ, Τζέιμι Τσανγκ, Κόρτνει Μπ. Βανς, Τζίλιαν Μπελ, Βανέσα Μπάγερ.

Τι Συμβαίνει:
Τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα, παρά μαζί με την πιο αστεία παρέα κινηματογραφικών σταρ;
Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους.
Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα!
Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής…

Αμερικανικό Ειδύλλιο Δράμα, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 2


American Pastoral
Σκηνοθεσία: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ
Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζένιφερ Κόνελι, Ντακότα Φάνινγκ, Ούζο Αντούμπα, Ντέιβιντ Στράθερν.

Τι Συμβαίνει:
Το Αμερικανικό Ειδύλλιο βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ, ομώνυμο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ, που εξιστορεί τις βαθιές αλλαγές που συνέβησαν τον τελευταίο μισό αιώνα στην κοινωνία της Αμερικής.
Παρακολουθεί μια οικογένεια που η φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή της γκρεμίζεται από την κοινωνική και πολιτική αναταραχή της δεκαετίας του ’60.
Ο θρύλος του γυμνασίου, ο Σέιμουρ "Σουηδός" Λιβόβ παντρεύεται την Μις Νιου Τζέρσεϊ, κληρονομεί το εργοστάσιο γαντιών του πατέρα του και ξεκινά μια ζωή απόλυτης ευδαιμονίας, μεγαλώνοντας την αγαπημένη κόρη του Μέρι, στη γαλήνια, αριστοκρατική γειτονιά του Old Rimrock, στο New Jersey.
Ο Σουηδός είναι πυλώνας της κοινότητας, υπόδειγμα επιχειρηματία, φιλάνθρωπο αφεντικό και αφοσιωμένος οικογενειάρχης, αλλά και γαλουχημένος με μια σταθερή πίστη στο αμερικανικό όνειρο.
Στη δεκαετία του ‘60, εν μέσω της ανησυχίας που τροφοδότησε ο πόλεμος στο Βιετνάμ, η οργισμένη και ατίθαση 16χρονη κόρη του Μέρι θεωρείται η βασική ύποπτος σε μία τρομοκρατική ενέργεια με ένα θύμα, στο προάστιο που διαμένουν οι Λιβόβ.
Αυτό τσακίζει συναισθηματικά τον πατέρα της και το όραμά του για τον κόσμο. Αποφασισμένος να βάλει και πάλι μία τάξη στη ζωή του, ο Σουηδός προσπαθεί να εντοπίσει την κόρη του που κρύβεται, ν’ αποκαταστήσει το κύρος της οικογένειας Λιβόβ και να διαχειριστεί τα δικά του συναισθήματα.
Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και πρωταγωνιστεί ως ο Σίμουρ «Σουηδός» Λιβόβ,

H Άφιξη Δράμα Φαντασίας, ΗΠΑ / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 3


Arrival
Σκηνοθεσία: Nτένις Βιλνέβ
Παίζουν: Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέρεμι Ρένερ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Στούλμπαργκ, Νάταλι Τιμπό, Μαρκ Ο'Μπράιεν

Τι Συμβαίνει:
Η γλώσσα και η επικοινωνία απασχολεί το Χόλιγουντ με ένα αρκετά ετοιματζήδικο τρόπο.
Το φιλμ αναρωτιέται εναγωνίως αν μεταξύ μας επικοινωνούμε πιο δύσκολα απ ότι με κάποιο εξωγήινο.
Φανταστείτε ότι βρισκόσαστε αντιμέτωποι με κάποιους εξωγήινους Επτάποδες και προσπαθείτε να συνεννοηθείτε.
Κρατάτε ένα πίνακα που γράφει “Λουίζ” και απευθύνεστε με συγκρατημένη ηρωϊκή διάθεση στα επτάποδα εξωγήινα πλάσματα σε άπταιστα αγγλικά και τους λέτε: “Εγώ Λουίζ”.
Έχετε υποθέσει αυθαιρέτως ότι οι εξωγήινοι έχουν πάει στα φροντιστήρια Στρατηγάκη ή έχουν μάθει αγγλικά με Λιγκουαφόν ή αναγνωρίζουν την εικόνα που βλέπουν ως εικόνα επικοινωνίας ή γενικώς έχουν την αίσθηση της όρασης κι επικοινωνούν έτσι έστω και μεταξύ τους. Αν το σκηνικό αυτό σας πείθει, είστε Αμερικανοί θεατές μιας ταινίας που προσπαθεί εντατικά να είναι σοβαρή. Αλλά δεν μπορεί.
Εν πάση περιπτώσει τέτοιες χαριτωμένες αυθαιρεσίες καθώς και άλλες δυσνόητες φιλοσοφίες περί επικοινωνίας που διανθίζουν επιφανειακά το πόνημα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δείτε, αν δείτε αυτή την ταινία του Χολυγουντιανού Φανταστικού κινηματογράφου.
Εδώ ο Βιλνέβ σε επικοινωνιακό αδιέξοδο έχει βάλει τη φόρμα και το περιεχόμενο να συγκρούονται χωρίς έλεος, με τη λογική να απουσιάζει σε μακρύ ταξίδι για δουλειές!
Επί της ουσίας 12 μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.
Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν στην Αμερική. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο γιατί Ρώσοι και Κινέζοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των εξωγήινων. Πριν γίνουμε παρανάλωμα του πυρός η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Η ταινία έχει πλούσια και σοβαρή κινηματογράφηση αλλά επεξεργάζεται θέματα πέραν των δυνατοτήτων της…

Η Οδύσσεια Βιογραφία, Γαλλία / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 4


L’ Odyssee
Σκηνοθεσία: Ζερόμ Σαλ
Παίζουν: Λαμπέρ Γουίλσον, Πιερ Νινέ, Όντρεϊ Τοτού, Λοράν Λουκά.

Τι Συμβαίνει:
Μια ταινία που αποτίει ένα φόρο τιμής στον άνθρωπο που έβαλε τον βυθό και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη στο σαλόνι μας.
Η σκηνοθεσία δεν κρύβει το θαυμασμό της για τον ήρωα Κουστώ παρ’ όλο που αποκαλύπτει εν μέρει και τον διφορούμενο χαρακτήρα του. Δεν φτάνει στα σύνορα της αγιογραφίας, αλλά δεν στέκεται και στα κουσούρια του διάσημου Γάλλου.
Ο Ζερόμ Σαλ διαλέγει να διηγηθεί την ιστορία του μεγάλου Γάλλου εξερευνητή σαν παραμύθι αποφεύγοντας κάθε κριτική. Και γιατί άλλωστε. Η μεγάλη κριτική ήρθε από μόνη της στη μορφή του γιου του Φιλιπ, που κατα κάποιο τρόπο πήρε τη σκυτάλη.
Καλοκαίρι 1946. Ο Ζακ Κουστώ βουτά με τον γιο του, Φιλίπ, στα πανέμορφα νερά της Μεσογείου. Χάρη σε μια νέα ειδική εφεύρεση του πατέρα του, ο μικρός Φιλίπ μπορεί να αναπνεύσει μέσα στο νερό και έτσι γνωρίζει για πρώτη φορά έναν μυθικό, υπέροχο κόσμο γεμάτο με πολύχρωμα ψάρια και άλλα πλάσματα του βυθό – έναν παράδεισο.
Για τον Κουστώ, όμως, αυτό δεν αρκεί. Έτσι, αγοράζει με τα χρήματα της γυναίκας του, ένα πλοίο που ονομάζει Καλυψώ και ξεκινά με την σύζυγο και το έμπιστο πλήρωμά του να ταξιδεύει τις θάλασσες της Γης, αφήνοντας τους γιους του σε ένα γκρίζο, βαρετό οικοτροφείο.
Όταν, δέκα χρόνια αργότερα, ο Φιλίπ φτάνει στο Καλυψώ, βρίσκει τον πατέρα του αλλαγμένο – είναι πια ένας διεθνής σταρ, σκηνοθέτης διάσημων ντοκιμαντέρ και επικεφαλής μιας τεράστιας επιχείρησης.
Η ζωή του πια δεν είναι η περιπέτεια και το κυνήγι της γνώσης, αλλά μίτινγκ, συνέδρια, εμπορικές συμφωνίες και μεγαλομανή σχέδια, όπως η δημιουργία υποβρύχιων πόλεων. Δεν βλέπει ότι η ολοένα αυξανόμενη μόλυνση και η παρεμβατική συμπεριφορά των ανθρώπων απειλεί τον κόσμο που τους γνώρισε ο ίδιος με τα ταξίδια του.
Ο Φιλίπ, όμως, το βλέπει. Οι δύο αυτοί παθιασμένοι άνδρες, εκπρόσωποι δύο εντελώς διαφορετικών γενιών, θα συγκρουστούν αλλά η αμοιβαία αγάπη και ο θαυμασμός θα τους φέρουν μαζί για ένα μεγάλο ταξίδι και μια συγκινητική ανακάλυψη.
H «Οδύσσεια» μιλά για απλά και απαραίτητα θέματα: την σχέση μας με την φύση, τις περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις, τα χτυπήματα της ζωής την δύσκολη σχέση πατέρα και γιου.

Οι Εξομολογήσεις Δράμα, Ιταλία / 2016

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 5


Le Confessioni
Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Αντό
Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Ντάνιελ Οτέιγ, Πιερφραντζέσκο Φαβίνο, Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ, Κόνι Νίλσεν, Μαρί Χοσέ Κροζ, Λαμπέρ Γουίλσον.

Τι Συμβαίνει:
Μια εξαιρετική παρουσία του Τόνι Σερβίλο που σαν ολιγομίλητος μοναχός κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση δίνοντας την ευκαιρία στον σκηνοθέτη να περάσει το δικό του μήνυμα κατά της παγκοσμιοποίησης.
Μια σχετικά άτσαλη κριτική στο τσουνάμι της παγκοσμιοποίησης που σαρώνει ψυχές και ινδάλματα αφήνοντας χώρο για να ανατείλουν καινούργιες κοσμοθεωρίες και ψευδαισθήσεις…
Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου των G8, λίγο πριν βάλει την υπογραφή του σε μια συμφωνία που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου, ο πρόεδρος του ΔΝΤ βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιό του.
Ο μόνος που γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη είναι ένας αινιγματικός μοναχός ο οποίος δέχθηκε να συνομιλήσει μαζί του εκείνο το μοιραίο βράδυ.
Η ταινία κινείται γύρω από την προσωπικότητα του μοναχού και την πίεση που δέχεται από την αστυνομία και όχι μόνο, για να αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία, τον πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η σιωπή που του επιβάλλει η θρησκεία του είναι το μοναδικό αλλά και το πιο σκληρό εμπόδιο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Οι διάφοροι συνδαιτυμόνες θα πλησιάσουν κι εκείνοι τον μοναχό χωρίς αποτέλεσμα .
Η ταινία τον παρομοιάζει με το τελευταίο κάστρο ανθρωπισμού στα νέα ήθη που σαρώνουν τον κόσμο.
Παραβολές και αλληγορίες με κάποια σχετική αξία που ντύνονται με την υπέροχη μουσική του Νικόλα Πιοβάνι.
Πυκνό μυστήριο, αστυνομική ίντριγκα και μεταφυσική χροιά από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ζήτω η Ελευθερία», κι έναν σαρωτικό Τόνι Σερβίλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

90 χρόνια ΠΑΟΚ – νοσταλγώντας το μέλλον ντοκυμαντέρ / 2015

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 6


Σκηνοθεσία: Νίκος Τριανταφυλλίδης

Τι Συμβαίνει:
Ο ΠΑΟΚ, ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών, ιδρύθηκε το 1926.
Η δημιουργία του ικανοποιούσε ένα βαθύτερο και μέχρι πρότινος ανεκπλήρωτο αίτημα: εκείνο της ένταξης των κατατρεγμένων προσφύγων σε έναν φιλόξενο «τόπο».
Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει τις ρίζες για τον ξεριζωμένο, μία πυξίδα για τον κάτοικο της χαμένης πατρίδας, την ζώσα μνήμη που διατηρεί την ιστορικότητά της μέσα στην πραγματικότητα του παρόντος και στην προοπτική του μέλλοντος της.
Η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και στον τόπο, μία κινηματογραφική πραγματεία στην «ομάδα – ιδέα».
«Διότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο. Οι φίλαθλοί μας λένε πως η ομάδα είναι ιδέα. Και πράγματι εκπροσωπεί τον νόστο του πρόσφυγα και το δίκαιο της φτωχολογιάς και των κατατρεγμένων».
Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκεσαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας και απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από παλαίμαχους και νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστούς φίλους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την «βαριά φανέλα».

Αγάπη, αγάπη, αγάπη Δράμα, 2015

Νέες ταινίες: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Φίλιπ Ροθ [κριτική &τρέιλερ] | iefimerida.gr 7


Love, Love, Love
Σκηνοθεσία: Κώστας Ζάπας
Παίζουν: Αγγελική Παπαθεμελή, Ερρίκο Λίτση, Δήμητρα Χατούπη, Δημήτρη Πουλικάκο, Κατερίνα Λάσπα, Μάρα Δαρμουσλή, Αντώνη Παπαδόπουλο, Νικολίτσα Ντρίζη, Άγγελο Βαλέρα.

Τι Συμβαίνει:
Ο Κώστας Ζάπας αποφασίζει να διηγηθεί με αρκετά “συμβατικό” τρόπο μια διπλή ερωτική ιστορία, συνεπής μέσα στο δικό του φαντασιακό Σύμπαν.
Έτσι δημιουργεί ένα διπλό ερωτικό δράμα που κατορθώνει να ξεπεράσει για λίγο τις παθογένειες του Ελληνικού Σινεμά αρθρώνοντας ένα δικό του κινηματογραφικό λεξιλόγιο. Κι ειν’ αυτό που κάνει την ταινία αξιοπρόσεκτη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο περιβάλλον του διεθνούς καλλιτεχνικού σινεμά.
Προετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε μια κινηματογραφική πρόταση για ένα άγριο ερωτικό δράμα, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα.
Η Στέλλα, μια σαραντάρα εξωτική γυναίκα, μετά το θάνατο του άντρα της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τα αίτιά του έμειναν αδιευκρίνιστα από την αστυνομία, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με την νεαρή κόρη της, την Φανή.
Εκεί θα την γνωρίσει ένας γερασμένος πια playboy, ο Νίκος, που περιφέρεται μόνος, παρατημένος από την γυναίκα του, αλλά και τον γιο του, τον Έκτορα, ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί.
Ο Νίκος θα αγαπήσει την Στέλλα ακαριαία, απόλυτα, απεγνωσμένα. Και θα την διεκδικήσει. Όμως τα παιδιά τους, η Φανή κι ο Έκτορας, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη.
Γιατί η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί τον θάνατο της πατέρα της, έχει γίνει πλέον επιθετική, ατίθαση, εκρηκτική. Και κυρίως ερωτική. Με τον κάθε άντρα. Και με όλους.
Αλλά και ο Έκτορας, εγκαταλειμμένος από την μητέρα του, γίνεται μέρα με την μέρα ένας βίαιος και απρόβλεπτος άντρας. Τους λείπει η αγάπη και την θέλουν όσο τίποτα δική τους. Μόνο δική τους.
Άραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινηματογράφος πρεμιέρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ