Μεγάλο ματς στην Τούμπα – Ολα για όλα τα παίζει ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Μεγάλο ματς στην Τούμπα – Ολα για όλα τα παίζει ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, τις οποίες θα επιδιώξει να εξαντλήσει απόψε κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση θα κυνηγήσει απόψε στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς (18:00 Cosmote Sport).

Ο Βλάνταν Ιβιτς βρίσκεται μεν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ωστόσο αντιλαμβάνεται και ο ίδιος την πίεση που υπάρχει στην ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει η Κάραμπαχ με την Φιορεντίνα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν όμως οι Αζεροι υπερτερούν αφού μετρούν δύο νίκες στα μεταξύ τους ματς.

Νίκη για τον ΠΑΟΚ θα σημαίνει πως θα του αρκεί μια ισοπαλία της Κάραμπαχ με τους «βιόλα» ενώ σε περίπτωση που έρθει ισόπαλος, τότε θα περιμένει νίκη της Φιορεντίνα.

Οσον αφορά την 11άδα ο Ιβιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα επαναφέρει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια ή αν θα διατηρήσει τον Μπρκιτς.

Η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει ίδια και θα αποτελείται από τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τσίμιροτ και ο Κάνιας, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν Κάμπος, Ροντρίγκες στα πλάγια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Europa League σλοβαν λιμπερετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ