ΗΠΑ: Η στιγμή που 14χρονος με μαχαίρι απειλεί συμμαθητές του [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Η στιγμή που 14χρονος με μαχαίρι απειλεί συμμαθητές του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας μαθητής σε λύκειο της Νεβάδα, κρατώντας ένα μαχαίρι προσπαθεί να επιτεθεί σε συμμαθητές του , λίγο πριν δεχθεί τα πυρά ενός αστυνομικού.

Το βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο 14χρονος μαθητής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, με το μαχαίρι στα χέρια και σε κατάσταση σοκ να προσπαθεί να επιτεθεί σε άλλα παιδιά. Λίγο αργότερα ο μαθητής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος έπειτα από τον πυροβολισμό που δέχθηκε από έναν αστυνομικό.

ΗΠΑ: Η στιγμή που 14χρονος με μαχαίρι απειλεί συμμαθητές του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το περιστατικό συνέβη χθες, στο Hug High School της Νεβάδα. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής ο μαθητής έβγαλε το μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός καυγά και όταν δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές που του έδωσε ο αστυνομικός, δέχθηκε τον πυροβολισμό.

«Μόλις η απειλή σταμάτησε, ο αστυνομικός άρχισε αμέσως να παρέχει ιατρική βοήθεια στον μαθητή μέχρι να φτάσει επείγουσα ιατρική βοήθεια», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ μαθητής μαχαίρι Λύκειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ