Ανήλικοι έκλεψαν σπίτια ηλικιωμένων σε Βόλο και Ηλεία - iefimerida.gr

Ανήλικοι έκλεψαν σπίτια ηλικιωμένων σε Βόλο και Ηλεία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκαπτικό μηχάνημα και εξαρτήματα με στόχο να τα μεταπουλήσει έκλεψε ένας ανήλικος στην Πέρσαινα της Ηλείας από το προαύλιο χώρο ενός σπιτιού ηλικιωμένου.

Ο 82χρονος ιδιοκτήτης των κλοπιμαίων προέβη στην καταγγελία όταν ανακάλυψε πως λείπουν από τον προαύλιο χώρο της οικίας του τα μηχανήματά του. Η κλοπή υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Λίγες μόνο ώρες αργότερα οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο δράστη πριν πωλήσει τα κλοπιμαία σε μάντρα ανακύκλωσης. Στη συνέχεια ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αντίστοιχο περιστατικό ηλικιακά συνέβη και με έναν 13χρονο ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι 76χρονου στο Βόλο αποσπώντας του το πορτοφόλι του ηλικιωμένου το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του το ποσό των 55 ευρώ.

Ο 13χρονος συνελήφθη λίγη ώρα μετά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ τα χρήματα του ηλικιωμένου βρέθηκαν στην κατοχή του. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μαζί με τους γονείς του στους οποίους ασκήθηκε επίσης δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανήλικοι βόλος Ηλεία συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ