Σοκάρει γνωστός ηθοποιός: Ο παππούς μου βίαζε και εμένα και τον πατέρα μου - iefimerida.gr

Σοκάρει γνωστός ηθοποιός: Ο παππούς μου βίαζε και εμένα και τον πατέρα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο καταξιωμένος Βρετανός ηθοποιός Τιμ Ροθ ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Reservoir Dogs»και «Pulp Fiction».

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian και τον Ρόρι Κάρολ με αφορμή την νέα του τηλεοπτική σειρά Rillington Place, ο Ροθ αποκάλυψε πως πατέρας του, ο δημοσιογράφος Ερνι Σμιθ είχε αφήσει το βρετανικό Κομμουνιστικό κόμμα το 1970 εξαιτίας της αποστροφής που ένιωθε για τα σεξουαλικά σκάνδαλα.

«Ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, ο πατέρας μου», δήλωσε ο Ροθ και συμπλήρωσε: «Είχε μια τρομακτική παιδική ηλικία και είχε πάρει πολύ σοβαρά αυτά που συνέβαιναν.»

«Είχε κακοποιηθεί» διευκρίνισε μιλώντας για τον πατέρα του και αποκάλυψε πως: «Και εγώ είχα κακοποιηθεί. Αλλά δεν είχα κακοποιηθεί από τον ίδιο. Είχα κακοποιηθεί από αυτόν που τον είχε κακοποιήσει και αυτός ήταν ο πατέρας του. Ηταν ένας γ@@@@@ς βιαστής (ο παππούς μου). Αλλά κανένας δεν ήξερε πως να το χειριστεί. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει τότε. Γι 'αυτό έκανα την Εμπόλεμη Ζώνη» το οποίο μελετά τις αιμομικτικές σχέσεις και το βιασμό στις αγγλικές οικογένειες» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιμ Ροθ βιασμός παππούς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ