TIME: Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς για το 2016-«Πρόεδρος των διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής» - iefimerida.gr

TIME: Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς για το 2016-«Πρόεδρος των διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε για πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ.

Ωστόσο, το αμερικανικό περιοδικό έριξε ένα... μεγάλο καρφί προς τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Θέλοντας να επισημαίνει το πόσο δίχασε η προσωπικότητα αυτή τα δρώμενα στην χώρα όλο το 2016, τον ονομάζει στο εξώφυλλο «πρόεδρο των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής».

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, σημαίνει πολλά», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην εκπομπή ‘Today’ του NBC λίγο μετά την ανακοίνωση του περιοδικού.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τίτλο «Πρόεδρος των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής» που του αποδόθηκε από το εν λόγω περιοδικό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «δηκτικό».

«Ακόμα δεν έγινα πρόεδρος, άρα δεν έκανα τίποτα για να διχάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγιστάνας, παραδεχόμενος ωστόσο ότι το πρόβλημα του διχασμού είναι πολύ έντονο σήμερα στις ΗΠΑ. «Υπάρχει έντονος διχασμός. Ωστόσο θα τον ξεπεράσουμε μαζί και θα αποκτήσουμε μια χώρα με καλά επουλωμένες πληγές, η οποία θα διαθέτει ισχυρή οικονομία. Θα ενισχύσουμε τον στρατό και την ασφάλεια και θα πετύχουμε πολύ σπουδαία πράγματα», τονισε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσωπο της χρονιάς για το 2015 είχε ανακηρυχθεί η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία είχε επικρατήσει επί του Ντόναλντ Τραμπ.

TIME: Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς για το 2016-«Πρόεδρος των διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής» | iefimerida.gr 0

Ανάμεσα στους υποψήφιους της λίστας του αμερικανικού περιοδικού ήταν ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο αμφιλεγόμενος Βρετανός πολιτικός, πρώην αρχηγός του Kόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Brexit, ο Τζούλιαν Ασάνζ, το απερχόμενο προεδρικό ζευγάρι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, ο Μπέρνι Σάντερς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Time πρόσωπο της χρονιάς Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ