Ποτάμι για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Το δόγμα του υπουργού Τόσκα είναι «άσ' τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν» - iefimerida.gr

Ποτάμι για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Το δόγμα του υπουργού Τόσκα είναι «άσ' τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στα Εξάρχεια, στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εξαπολύει το Ποτάμι.

«Οι "Αθανάσιοι Διάκοι" όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο πολιτικός πατέρας και μέντορας του κ. Τσίπρα έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοπλίσει τις ταράτσες με μολότοφ, είχαν μοιράσει "προσκλητήρια" και "προειδοποιήσεις", είχαν μεταφέρει ένα νταμάρι πέτρες στα στενά και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη συνέχιζε το βαθύ χασμουρητό του», αναφέρει το Ποτάμι τονίζοντας ότι το «δόγμα του υπουργού Τόσκα» είναι «άσ' τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν». Όπως σημειώνει το Ποτάμι «κάποιος πρέπει να του πει “ως εδώ”», ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον «δήμο, τα δημοκρατικά κόμματα και τους εκπροσώπους των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής των Εξαρχείων να συνεργασθούμε και να αποφασίσουμε τι θα γίνει επιτέλους με την πόλη μας».

«Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και τους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε. Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά; Ή θα συμβιβασθούμε με την μετατροπή τους σε έρημο τόπο και άβατο για κάθε λογής εγκληματίες;», αναρωτιέται το Ποτάμι και καταλήγει: «Το “ως εδώ” αυτή τη φορά πρέπει να ακουστεί μέχρι το ερμητικά κλειστό και καλά φυλασσόμενο Μέγαρο Μαξίμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ