Τι να κάνεις για να μην ζαλιστείς από το ποτό στις γιορτές - iefimerida.gr

Τι να κάνεις για να μην ζαλιστείς από το ποτό στις γιορτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και δεν αργούν τα βράδια που θα έχουν καλεσμένα με φίλους, εορταστικά δείπνα και εκδηλώσεις.

Όλα αυτά πολύ πιθανόν να συνοδεύονται από κεράσματα με το αλκοόλ να έχει δεσπόζουσα θέση. Στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών τις γιορτές είναι το κρασί- κόκκινο και λευκό-. Όταν το κρασί είναι εκλεκτής ποιότητας, συνήθως, το ένα ποτήρι φέρνει και δεύτερο και καταλήγετε να έχετε πιει αρκετά χωρίς καν να έχετε προλάβει να το συνειδητοποιήσετε με αποτέλεσμα να ζαλιστείτε. (Εννοείται ότι αν βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιάσετε τιμόνι στα χέρια σας μετά το τέλος της βραδιάς!) Τα τρια tips που ακολουθούν θα βοηθήσουν στο να αποτρέψετε ενοχλητικά συμπτώματα από την κατανάλωση αλκοόλ: ξηροστομία, ζάλη και πονοκέφαλος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλκοόλ ποτό γιορτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ