Οργή Καμίνη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Ο Τόσκας να αναλάβει, επιτέλους, τις ευθύνες του - iefimerida.gr

Οργή Καμίνη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Ο Τόσκας να αναλάβει, επιτέλους, τις ευθύνες του

Φωτογραφία Αρχείου: Action Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της», κάλεσε σε οργίλο ύφος την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα επεισόδια στα Εξάρχεια.

«Ευθύνες για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε ασφυκτικό κλοιό τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανεπάρκειας από την άλλη», συμπληρώνει ο κ. Καμίνης, σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.

«Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια, για μία ακόμη φορά, σε πεδίο μάχης. Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός ΕΛΑΣ να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες που έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη» σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια, για μία ακόμη φορά, σε πεδίο μάχης.

Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός ΕΛ.ΑΣ να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες που έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της

Ευθύνες για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε ασφυκτικό κλοιό τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανεπάρκειας από την άλλη



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ