WP: Ο Τραμπ πούλησε όλες τις μετοχές του τον Ιούνιο -Η αξία τους εκτιμάται στα 40 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

WP: Ο Τραμπ πούλησε όλες τις μετοχές του τον Ιούνιο -Η αξία τους εκτιμάται στα 40 εκατ. δολάρια

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ πούλησε τον Ιούνιο όλες τις μετοχές που είχε σε εταιρείες, αποκάλυψε η Washington Post.

Μία κίνηση με την οποία συγκέντρωσε σημαντικό ποσό πριν από τις προεδρικές εκλογές, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να σβήσει την ανησυχία για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων μετά από τη νίκη του.

Το χαρτοφυλάκιο των μετοχών του άξιζε περίπου 40 εκατ. δολάρια τον Δεκέμβριο του 2015 σύμφωνα με την εφημερίδα. Εκείνη την εποχή περιελάμβανε μετοχές σε αρκετές τράπεζες, πετρελαϊκές και άλλες εταιρείες.

Εκπρόσωπος του Τραμπ δεν εξήγησε γιατί πουλήθηκαν οι μετοχές, ούτε πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα. Οταν είχε ερωτηθεί νωρίτερα σήμερα αν ο Τραμπ έχει ακόμη μετοχές της Boeing, ο Τζέισον Μίλνερ απάντησε στους δημοσιογράφους ότι πούλησε όλες τις μετοχές του τον Ιούνιο, αλλά δεν διευκρίνισε αν αναφερόταν μόνο σε εκείνες της εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μετοχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ